Trina 575 Вт монокристалічна сонячна панель (батарея) TSM-DE19-575W

Trina
5650,00
6720,00
Монокристалічна сонячна панель Trina Solar TSM-DE19M 575 Vertex Mono Half-cell (575Вт). Дана модель відноситься до серії Vertex, які є найпотужнішою лінійкою фотомодулів компанії Trina. Архітектура панелі – Half-Cell. Для кращої продуктивності модуля було збільшено розміри осередків. За рахунок саме цієї архітектури та вдосконалених фотоелементів досягаються високі показники вироблення панелі при затіненні або слабкому рівні інсоляції. Також варто відзначити високий рівень ККД модуля, що становить 21.3%. Панель була розроблена таким чином, щоб деградація PID була максимально повільною і не впливала на роботу модуля особливим чином. MBB і PERC технології - це також одна з причин високих показників ефективності даної панелі.

Trina Solar TSM-DE19M 575 Вт+ надвисока потужність за 21,3% високої ефективності. Заснований на кремнієвій пластині великого розміру 210 мм та монокристалічному елементі PERC, Vertex має кілька інноваційних конструктивних особливостей, що забезпечують вихідну потужність понад 575 Вт. Відмінний температурний коефіцієнт та низька ефективність опромінення забезпечують більшу потужність. Крім того, завдяки квадратним моноелементам та технології інкапсуляції з високою щільністю ефективність Vertex може досягати 21,3%.

Інтеграція інноваційних технологій: High-density Interconnect Technologies та MBB. На основі своєї чудової технології з кількома збірними шинами група досліджень та розробок Trina Solar представила інноваційний дизайн, який поєднує технології неруйнівного різання та герметизації з високою щільністю. Технологія з кількома збірними шинами, здатна збільшувати поглинання світла, ідеально поєднується з осередком великої площі. Інтеграція технологій дозволяє Vertex досягати вищої потужності та вироблення електроенергії на ват.

Тип: Монокрістал

Потужність: 575 Вт

lwh: 2384x1134x35 mm

Weight: 29600 g

Дивіться також: