TW Solar TongWei 405 Вт монокристалічна сонячна панель (батарея) TW405MAP-108-H-S

TongWei
3480,00
4000,00
TONGWEI Solar (TW Solar) - виробник фотоелектричних модулів, який стабільно входить в список TIER1.
Tier 1 - найбільші виробники сонячних батарей у світі, що працюють на ринку більше 5 років і мають повний цикл виробництва сонячних модулів, починаючи від вирощування кремнію і закінчуючи складанням модулів.
Завдяки цьому даний виробник має повний контроль за якістю виробленої продукції.
Tongwei вийшла на ринок фотоелектричних модулів у 2006 році.
Після більш ніж 10 років швидкого розвитку Tongwei стала інтегрованим фотоелектричним підприємством з виробництвом полікремнію високої чистоти та виробництвом високоефективних сонячних батарей.
Tongwei продовжує зміцнювати та збільшувати свої переваги, зосереджуючись на схемі кристалічного кремнію високої чистоти, високоефективних елементах і модульних продуктах.
Tongwei став важливим учасником і значною рушійною силою для розвитку Китаю і навіть глобальної нової фотоелектричної енергетики.
Tongwei заснував 3 національні першокласні науково-дослідні центри фотоелектричних технологій і створив науково-дослідницькі та технологічні групи, очолювані галузевими експертами, і працює над поглибленням науково-дослідницького співробітництва промисловості з університетами та науково-дослідними інститутами в країні та за кордоном.
Tongwei зосереджується на передових технологіях і самостійно розробив першу лінію масового виробництва 1 ГВт 210 мм TNC і першу в галузі вдосконалену лінію для випробування металізації великого розміру, а також розробляє пілотні випробувальні лінії для нових осередків і основних технологій модулів.
Tongwei вливає життєву силу в розвиток галузі шляхом постійних інновацій.
TONGWEI TW405MAP-108-H-S - це монокристалічна сонячна панель потужністю 405 Вт.
Сонячні модулі TW Solar TW405MAP-108-H-S виготовляються з високоякісних матеріалів, що забезпечує довговічність та надійність. Вони мають високий рівень ефективності перетворення сонячної енергії на електроенергію, що дозволяє скоротити витрати на електроенергію та зменшити шкідливий вплив на навколишнє середовище.

Тип: Монокрістал

Потужність: 405 Вт

lwh: 1722x1134x30 mm

Weight: 20500 g

Дивіться також: