Trina 435 Вт монокристалічна cонячна панель (батарея) TSM-DE09R-08-450M

Trina
4240,00
Сонячна панель Trina Solar TSM-435 DE09R.08 вражає своєю якістю та ефективністю. І недарма, адже компанія Trina Solar входить у групу Tier 1 та вже багато років утримує одну з лідерських позицій щодо обсягів продажу сонячних фотомодулів у світі. Всі фотомодулі даної компанії характеризуються довговічністю, надійністю при роботі та безперечною якістю збірки.

Виключенням не стала і панель Trina Solar TSM-430 DE09R.08, яка є альтернативою більш габаритним модулям, які поступово завойовують ринок. Компактність модуля і висока потужність на квадратний метр точно забезпечить популярність модулю на ринку світу та України. Сонячна панель обрамлена в чорний колір, що додає модулю ексклюзивності й дизайнерського вигляду при монтуванні на даху.

Потужність даного фотомодуля становить 435Вт, тип панелі - монокристал.
Важлива особливість модуля - невеликі габарити й висока потужність на 1 м², яка складає до 215Вт. Унікальна конструкція сонячної панелі забезпечує їй захист від негативного впливу PID ефекту на продуктивність модуля. А 10 струмознімних доріжок (bb) забезпечують максимальну витривалість до високих температурних умов та кращу провідність струму. Крім того, висока якість фотомодулів дозволяє даній панелі генерувати електроенергію навіть за умов хмарної погоди.

Тип: Монокрістал

Потужність: 435 Вт

Призначення: Для домогосподарств

lwh: 1762x1134x30 mm

Weight: 21800 g

Дивіться також: