5 кВт гібридна/автономна СЕС

Soncedar
176625,00
Комплект обладнання 5 кВт для гібридної/автономної СЕС, який включає сонячні панелі Risen 545 Вт, інвертор LuxPower SNA5000 Wide PV та акумуляторну батарею Pylontech US5000, придатний для створення системи сонячної енергії з можливістю зберігання.
Ось як Ви можете використовувати цей комплект:

Споживання власного електропостачання:
Сонячні панелі генерують електроенергію з сонячного випромінювання.
Інвертор LuxPower SNA5000 конвертує згенеровану постійну напругу (DC) у змінну напругу (AC), яку Ви можете використовувати для живлення електричних приладів у Вашому підприємстві чи домогосподарстві.

Зменшення споживання з мережі:
Поки сонячні панелі генерують енергію, інвертор може використовувати її для живлення Вашого обладнання, зменшуючи таким чином залежність від мережі електропостачання і знижуючи Ваші комунальні витрати.

Зберігання надлишкової енергії:
Акумуляторна батарея Pylontech US5000 дозволяє зберігати надлишкову енергію, яку сонячні панелі генерують у періоди, коли споживання енергії низьке.
Ця збережена енергія може бути використана в нічний час або під час періодів низької сонячної активності.

Автономна робота:
Завдяки акумулятору, Ваша система може працювати незалежно від мережі, що дозволяє забезпечити стабільне електропостачання в умовах відключення чи непередбачуваних ситуацій.
Цей комплект ідеально підходить для підприємств, які прагнуть знизити витрати на електроенергію, забезпечити стійкість до можливих перебоїв у постачанні та впроваджувати зелені технології для скорочення впливу на навколишнє середовище.
Також може бути використаний для приватних домогосподарств та ферм.

Перемикання з гібридного на автономний режим відбувається за допомогою переналаштування інвертора.

Тип: Гібридна

Тип: Автономна

Потужність: 5 кВт

Призначення: Для бізнесу

Призначення: Для домогосподарств

Дивіться також: